Tietoa minusta

Vyöhyketerapiahoitaja

Energiahoitaja

Numerologinen tulkitsija


Hei ja lämpimästi tervetuloa sivustolleni! 

Olen Anu ja tarjoan vyöhyketerapia- ja energiahoitoja. Teen myös mm. numerologiatulkintoja, jotka antavat vastauksia omaan elämäntehtävään liittyen ja mitä on tullut tähän elämään oppimaan. 

Olen aina ollut kiinnostunut elämän mystisistä puolista ja henkiset asiat ovat kulkeneet mukanani läpi koko elämäni. Itseopiskelun kautta olen oppinut tuntemaan itseäni ja elämää paremmin ja haluan jakaa tietotaitoani muillekin. 

Olen elämäni varrella osallistunut erinäisille kursseille ja koulutuksiin ja halunnut vain imeä itseeni kaiken maailmassa olevan tiedon liittyen olemassa oloomme ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen lapsesta asti ollut utelias ja minua kiinnostaa miten ihmiset ja elämä toimii; miksi olemme täällä, kuka minä olen, mikä tarkoitus kaikella on? 

Olen erityisesti kiinnostunut kiinalaisesta lääketieteestä ja sen lähestymistavasta ihmismieleen ja -kehoon. Siinä ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja ymmärretään, kuinka mieli ja keho ovat yhtä ja että oireiden taustalla on aina jotain syvempää, josta kehomme yrittää meille viestiä. Kiinalaisessa lääketieteessä hoidetaan syytä, ei seurausta.

Haluan olla asiakkailleni apuna kehon viestien ymmärtämisessä ja mahdollisesti auttaa näkemään asiat laajemmin, jotta jokainen meistä voisi paremmin.