Käyttöehdot

Anuhoitaa.com ja vello.fi/anu-korkiamaki sivustojen hoidoista ja palveluista vastaa Tmi Anu Korkiamäki, y-tunnus 2984347-4. Palveluiden sisältöjen oikeudet kuuluvat palvelun tarjoajalle ja oikeus muutoksiin pidätetään. 


Tilaukset ja palvelut

Ostamalla tai varaamalla palvelun anuhoitaa.com tai vello.fi/anu-korkiamaki sivustoilta, asiakas hyväksyy nämä käyttöehdot:

1. Verkkokaupasta ostetuissa palveluissa, toimitusaika on maksimissaan 14 päivää. Ajanvarauskalenterin kautta varattu hoitoaika tapahtuu asiakkaan valitsemana päivänä. 

2. Ajanvarauksen peruutus onnistuu veloituksetta 24h ennen varauspäivää. Alle 24h perutuista varauksista veloitetaan 50% normaalihinnasta ja peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100% normaalihinnasta. Sairaustapauksissa ostettu tai varattu hoito siirtyy toiseen sovittuun ajankohtaan. 

3. Anuhoitaa.com kautta ostetuissa palveluissa ei ole peruutusoikeutta. Jos asiakas ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluun, keskustellaan asiasta aina henkilö- ja tilannekohtaisesti.

5. Vello.fi/anu-korkiamaki kautta varattujen hoitojen maksu onnistuu joko heti varatessa maksukortilla tai paikan päällä käteisellä tai mobilepaylla kuittia vastaan. Anuhoitaa.com verkkokaupassa maksaminen tapahtuu tilisiirrolla, heti ostamisen yhteydessä. 

6. Alennus sarjahoidoista edellyttää, että seuraava hoito tehdään 7 päivän sisään, ellei toisin sovita.

7. Hoitojen ja palveluiden hinnat sisältävät arvolisäveron 24%.

8. Saat varauksista ja tilauksista vahvistukset sähköpostiisi, sekä maksutapahtumista kuitit.