Prananadi energiahoito

Monessa kulttuurissa ja uskonnossa on omat nimensä ja tapansa tehdä energiahoitoa, se on kuitenkin yksi ja sama energia, joka tulee universaalista alkulähteestä; oli nimenä sitten energiahoito, reiki, prananadi jne.

Itse olen opiskellut tiibetiläistä energiahoitomenetelmää, jota kutsutaan prananadiksi. Sana prana tarkoittaa energiaa ja nadi kanavaa.  Kehossamme virtaa energiaa ja toisinaan syntyy tukoksia, jolloin energia ei pääse kulkemaan vapaasti ja niitä tarvitsee lähteä avaamaan.  Energiahoito on tarkoitettu kokonaisvaltaisesti fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien ja tukoksien hoitoon, sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen.

Energiatukoksen voi aiheuttaa vaikka ihan arkinen stressitila, joka voi tuntua esimerkiksi kipuna tai jäykkyytenä hartioissa tai päänsärkynä. Kiinalaisessa lääketieteessä puhutaan "stagnoitumisesta", eli energian pakkaantumisesta jollekin tietylle kehon aluelle. Tämä aiheuttaa alueella ikäviä tuntemuksia ja voi pitkällä aikavälillä pahimmillaan johtaa jopa sairauksiin. Kehomme muistaa myös asioita, joita tietoinen mielemme on saattanut sysätä syrjään ja juurikin käsittelemättömät traumaattiset ja emotionaaliset kokemukset ovat tyypillisiä energiatukosten aiheuttajia.

Tiibetiläinen prananadi -hoitomenetelmä on tehokas ja lempeä tapa päästä irti näistä negatiivisista tunteista ja energioista. Hoito tasapainottaa kehoa ja mieltä, ja sen jälkeen on seesteinen ja rentoutunut olo.


HUOM! Tällä hetkellä ei vapaita aikoja hoitoihin.